Goda tillbehör,  Grillat

Minipaprikor

När vi grillar, grillar vi sällan bara en köttbit. Majk blir gärna lite vansinnig på mig då jag ställer fram fat efter fat som jag vill ha grillat ”När grillen ändå är igång”. Grillat är ju så gott!

Minipaprikor brukar säljas förpackade i ett tiotal. Jag delar dem på mitten från ”hållaren” så att de bildar en liten båt. Själva ”hållaren” kan sitta kvar, den tar man bort då man äter. Sedan fyller jag dem med någon god oströra. Gärna mozzarella som bas då den uppför sig väl, men sedan kan man blanda i nästan vad som helst. Mozzarella, vitlöksost och chili är min favorit. Paprikan är godast när osten har tuggmotstånd, så blanda inte i massa crazy grejer som gör den rinnig.

…och, lägg inte på locket. Då blir osten sotig och tråkig. Grilla snabbt på hög värme.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: