Skål!
Campingplats,  Västergötland

Åråshult

Ska ni med till Åråshult, frågade Pia?
Klart vi ska, svarade vi!

Vi kom iväg sent och rullade in som sista, av fyra, ekipage vid halv nio-tiden. De tre andra (Pelle & Gun, Krister & Camilla och Pia & Stefan) var redan på plats och hade bullat upp på den brygga som tillhörde de två tomter vi delade på. Där blev vi sittande flera timmar efter midnatt under skratt och skrål. 

Morgonen efter hade vi planerat champagnefrukost och trots att natten hade varit sen satt vi åter på bryggan klockan 10 med smarriga smörgåsar, kaffe och bubbel. Sedan blev vi sittande där solen för tillfället valde att bryta igenom trädtopparna. Vi spelade lite olika quiz och delade reseberättelser. Då vi har varit på Åråshult rätt många gånger tidigare nöjde vi oss med att bara hänga vid våra ekipage med de andra, men har Du aldrig varit till denna camping kommer Du ha massor att se då campingägaren samlar på allt….omöjligt. 

Tillsammans åt vi sedan middag på bryggan, och med endast ett avbrott för lite fotbolls-VM i ett av servicehusen satt vi på bryggan långt in på småtimmarna även denna natt. 

På söndagen var det bara att vända norrut igen efter att ha swischat 480 kronor för helgen. Även denna gång hade Åråshult levererat roliga nätter, sköna dagar och en känsla av overklighet där bland vatten och grönska.   

28-30/6 2019

Kommentera gärna, tack!