Om oss

Hej och välkomna till Eva & Majks campingsida!

Vi har campat ihop i många år, både bildligt och bokstavligen. När våra barn var små hade vi husvagn(ar) men ju äldre de blev desto mindre intresse hade de för att följa med oss på äventyr. Efter semestern 2016 kände vi oss helt klara med husvagnslivet. Vår härliga Kabe Hacienda byttes mot en KABE TravelMaster och vi blev husbilsägare.

Hösten 2020 bestämde vi oss för att lämna de färdigbyggda husbilarnas värld. Istället köpte vi en VW Crafter och bygga en egen husbil. Två dagar innan semestern 2021 stod den färdig och vi valde fyra veckor i Italien till vår jungfrutur i vår fina, kompakta och för oss perfekta husbil. Trial and error på riktigt. 😉

Vilka är vi?
Eva är den som oftast skriver och Majk fotograferar allt och mer därtill. Vi har även våra med på våra resor, Ludvig & Luna. Ludvig är en Welsh Corgi Cardigan född 2013 och Luna är en Pomeranian född 2021. De älskar också att vara ute och se sig omkring. Full koll på husse och matte, massor av uppmärksamhet och galet många nya dofter. Ett perfekt hundliv.

Välkomna att följa med!