Fricamping,  Västmanland

Överaskningsfest

Jag fyller år den 4 september. Jag avskyr att fira min födelsedag.

Efter förra helgens partajiga ölandsresa hade vi bestämt att ta en lugn helg med svampplockning i Högbyn. Majk kom, som vanligt, hem strax efter 18 på fredagen. Jag hade packat husbilen och vi fyllde bara på vatten innan vi steg in i bilen och åkte iväg mot vår lugna helg, trodde jag. När vi kom upp till den platå i Högbyn vi har campat på tidigare visar det sig att det står ett par andra ekipage där. En husbil och en husvagn. Då det brinner en brasa och står marschaller utställda anar jag att vi kommer mitt i en fest. Jag säger till Majk att jag ska gå och snacka med dem och se så att vi inte stör om vi parkerar intill dem. När jag närmar mig husvagnen stiger det ut folk och kommer emot mig med öppna armar, men det är inte förrän jag hör Camilla säga GRATTIS som jag fattar att det är människor jag känner och att de är där för min skull. Vi, Krister & Camilla och Ellan & Mange får någon timme senare sällskap av Micke & Patric och när vi vaknar morgonen efter har även Magnus & Katarina dykt upp (Åse & Micke kom senare under dagen).

Det blev ingen svamp den helgen men en långpromenad, tårta och paket, en driftingvända i en A-traktor, glühwine och Irish coffe, jättebrasa, music quiz och sjukt ont i magen av alla skratt.

Jag fyller år den 4 september. Jag avskyr att fira min födelsedag….och jag avskyr överraskningar, men det här var mycket, mycket roligt. Tack alla!

Nästa helg tar vi det lugnt.

7/10-9/10 2016

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1776866255866027&id=100006280093443&lul&_ft_

Kommentera gärna, tack!