Ställplatsen intill Falugruvan.
Dalarna,  Ställplats

Falun

Vissa dagar går inte till historien, inte ens om dagen pågår under semestern. Denna tisdag är precis en sån. 

När vi lämnade CC-campingen i Ockelbo var humöret på topp. Vi hade ätit frukost ute under markisen då solen värmde redan tidigt på morgonen, och efter att vi hade tömt och fyllt husbilen körde vi ner till ”stan” och fyllde kylskåpet med mat och dryck. Sen var vi redo för nya äventyr. 

I höjd med Svärdsjö började det regna. Och sedan regnade det. Det regnade när vi betalade 195:- för en grusig ställplats på en parkering i gruvområdet, det regnade när vi bestämde att inte åka ner i gruvan då jag är rädd för allt och Majk hade ont i ryggen (och redan har varit där nere), det regnade när vi gick ner på stan, det regnade då vi satt på en uteservering och drack en öl och, tro det eller ej, det regnar nu när vi sitter inne i husbilen och tittar på tv.

Ja, denna dag kommer inte gå till historien, men i ärlighetens namn…lite mysigt är det ändå att tända ljus, krypa upp i soffan, smutta på ett gott vin och titta på tv. 

Dessutom, LouAnna och Alexander, jag har i varenda stad vi har besökt frågat efter den där ”goda” tvålen vi har hemma i köket. I Falun fick jag äntligen napp. Nu har jag en ”mamma har varit på semester-present” även till er. 😘

14/7 2020

2 kommentarer

 • JoY

  Kan verkligen hålla med att den platsen i Falun är inte rolig. Inte gjorde vädret det bättre förstår jag.
  Nu blir jag nyfiken, vad är det för tvål?
  Önskar er bättre väder nu.

  • Eva

   Det är Body Shops pumptvål med doft av ingefära. Köp den så kommer Du dofta som jag (använder den body butter:n) 😂
   //Eva

Kommentera gärna, tack!