Vi tog en paus...
Hälsingland,  Ställplats

Stocka gästhamn

Vi lämnade Axmar brygga vid halv tio-tiden. Inga planer mer än ”vi har inte bråttom, vi kör en kort bit och njuter sedan av solen”. Efter ett stopp vid ett litet bruk och ett stopp vid ett Ica (vi hade glömt att ta med oss hundbajspåsar) rullade vi in i Hudiksvall. Jag har i flera år velat besöka ”Hudik” och den fina strandpromenaden. Nu tog vi sikte på ställplatsen precis intill den. Till vår förvåning och förtret var ställplatsen nu en byggarbetsplats för kommande lägenheter. När strandpromenaden dessutom låg helt öde denna lördagsförmiddag blev valet inte svårt. Hitta nåt nytt! Innan klockan hade slagit tolv rullade vi in vid Stocka gästhamn. 

Även denna gång blev vi snopna. Det var jättemånga platser lediga på Den havsnära ställplatsen. Inget vi är vana med från vanliga campinghelger. Vi betalade 180:-, rangerade och åt lunch utanför husbilen innan vi tog en promenad ut till Rönnskär. Där konstaterade vi att fiskhandlarens skåp var tomma och att det fanns ytterligare en ställplats med fin utsikt ute på ön.

Även denna dag var vädret fantastiskt så den mesta tiden tillbringade vi ute i solen. Jag passade även på att köra en tvättmaskin då det ingick i ställplatsavgiften. 👍🏻

Till kvällen grillade vi hamburgare och när solen inte längre värmde kröp vi i säng. En perfekt, lat sommardag.

20-21/6 2020

Kommentera gärna, tack!