Vi står fint och centralt.
Ångermanland,  Ställplats

Örnsköldsvik

Vid 10 vinkade vi hejdå till Linda och Pär. Vid 12 träffade vi dem igen. Nu utanför Fjällrävens outlet i Ö-vik. 

Kön ringlade lång. Jag och Majk köade tappert i närmare en halvtimme innan vi kom in (och i mitt huvud svors en del långa eder under tiden). Tack och lov hittade vi lite grejer som gjorde mödan värd. 

När vi var klara på outleten vände vi åter norrut några minuter för att nå fram till ställplatsen i hamnen inne i Örnsköldsvik. Jag som inte ens hade fattat att de fanns vatten i Ö-vik blev glatt överraskad (kör man E4:an viker vägen av vid Cirkel K precis innan hamnen och det enda man ser av Ö-vik är lite olika fula hus). Wow, vilken fin plats! Och wow så överraskade vi blev då ställplatsen hade massor av tomma platser.  När vi gick bort till hamnkontoret visade det sig dock att alla elplatser på asfalten var förbokade. 😱 …men, det fanns många platser utan el lediga. Vi som sällan har behov av el nöp givetvis en sån plats. För 180:- fick vi stå på gräset intill kajen bara meter från servicehuset. 

Nu har vi duschat och tvättat håret ordentligt och varit uppe på stan och kikat runt. Så länge vi kan kommer vi sitta utanför husbilen och njuta av den lilla sol den här dagen har att uppbringa och sedan ska vi beställa pizza från Saltmagasinets italienska restaurang mitt över gångvägen. Förhoppningsvis får vi en känsla av Italien här i Västernorrland. Det är vi fan värda!

Edit: Pizzan på Saltmagasinet var nog en av de bästa vi har ätit i Sverige.
Buonissima!

Una Ortolana e una Capricciosa italiana
Una Ortolana e una Capricciosa Italiana

7/7 2020

2 kommentarer

Kommentera gärna, tack!