Genom bakdörrarna såg vi detta…
Europa,  Italien,  Ställplats

Termoli

Vi har klockat vår bil till att klara ungefär 25 mil innan den plingar till och vill ha kylarvätska. Så långt var det inte mellan Campobasso och Termoli så denna förmiddag reste vi utan ”incidenter”. Vi hade valt ut en ställplats som på bilder såg ut att ligga nära havet…och om den gjorde! Vi har nog aldrig varit på en ställplats med så vacker utsikt. Azzuro, azzuro, azzuro! 

Då vi rullade in tidigt, och hade betalat ställplatspersonalen 20 euro, hade vi massor av tid på oss. Vi badade i havet, åt lunch och somnade sedan i en siesta med bakdörrarna på vid gavel och havet skönt fläktandes våra kroppar. När vi vaknade till liv igen hängde vi vår badfilt som skydd bakom bilen och sedan duschade vi i vår härliga utedusch innan vi kickade oss ner till Termoli. Klockan var fortfarande för tidig för middag, istället tog vi en drink på det stora torget (och bjöds på snacks i massor) innan vi smög omkring bland gatorna i den gamla fiskebyn. 

Åter till ställplatsen avslutade vi kvällen med plockmat och tärningsspel. En härlig dag på en vacker plats var till ända. ❤️

1/6 2021

2 kommentarer

 • Margaretha Lillvik

  Vilka underbara byar ni hittar. En undran …..hur är priserna för en middag ute på restaurang? Blir så otroligt sugen på att ge oss iväg, men vi måste vänta tills i September. Under tiden samlar jag på allt sevärt som ni hittar. Hoppas det löser sig med bilens handbroms. Vi har ju också råkat ut för en del problem med vår HB på våra resor, oftast har det löst sig med duktiga verkstäder.

  • blenda

   God morgon…passar väl bra att skriva när svaret är typ tre veckor sent. Sorry!
   Vi tycker att prisnivån är helt okej. Självklart beror det på vad och var man äter, men väljer man en rätt, delar på en flaska vin och tar en slät kopp kaffe då kostar det oftast 300-500:-. Restaurangerna en bit från turiststråken har oftast bäst och billigast mat. Undvik turistmenyer, och om Du måste äta på en turisttät plats så är pizzan så gott som alltid billig och god.
   //Eva

Kommentera gärna, tack!