Majk och hans pappa Tommy hänger.
Fricamping,  Halland,  Ställplats,  Västergötland

…härligt, då passar vi på att åka till Ullared!

Vi var inbjudna till stor släktträff på Majks pappas sida. Närmare hundra personer skulle på lördagen klockan 14 ses på en festlokal några mil utanför Gislaved. Då vi lämnade Eskilstuna ungefär ett dygn innan feststart hade vi tid över till annat. För mig finns det bara ett ”annat” – Gekås. 

Ett par gånger om året, oftast i samband med besök hos Majks pappa, brukar jag kunna övertala Majk att köra mig till Ullared. Precis som de flesta andra gånger kom vi ner sent på fredagen, betalade en hundring i p-automaten och övernattade på den stora men välfyllda ställplatsen ett par kilometer från varuhuset. Morgonen efter kickade jag igång Majk redan vid sju. Han rastade bara hunden sedan körde han mig den korta sträckan ner till shoppingparadiset (!). Medan jag fyllde min kundvagn med barnkläder, leksaker och sånt jag inte visste att jag behövde åt han frukost, fyllde gasol och tittade i de olika teknikbutikerna på byn. 

När klockan precis hade passerat elva plockade Majk upp mig vid utgångskassorna och vi kunde köra vidare till dagens begivenhet – släktträffen på Sjötofta Fritid. Någon timme senare rullade vi in på den stora gård som inhyste festlokalen…..och mycket mer där till (i skrivande stund ligger verksamheten ute till försäljning – https://www.hemnet.se/bostad/ovrigt-sjotofta-tranemo-kommun-savshult-mellangarden-5-16198995). 

Vi fick precis lagom med tid att duscha och klä upp oss innan alla de övriga gästerna strömmade till. Sedan tillbringade vi resten av dagen och kvällen med mat, prat och skratt. När alla gäster började vända hemåt tog vi natt i husbilen. Så himla praktiskt att ha sin egna säng med sig vart man än åker. ❤️ 

20-22/9 2019

Kommentera gärna, tack!