Vi och havet
Campingplats,  Europa,  Italien

Herreguuu, så varmt det är!

Idag kickade vi oss 3 kilometer upp i ”campagna” för att leta rätt på en matta hos den järnhandlare om sålde dessa. Vi har flera bolonmattor och en fin fiammamatta hemma, men där gör de knappast någon nytta mot all sand som vi omges av här. Alltså blev det ett inköp. 5,70 euro för en 3×2 meters matta (jag älskar att shoppa i det här landet) och så kickade vi oss ner till campingen igen. 

I repan passade jag på att fråga om de kunde hjälpa oss att kontakta en verkstad inne i Terracina. Fantastiska Elisena förstod direkt vad vi behövde och ringde först en person om ett nummer och sedan en verkstad bara en kilometer bort. Inom en timme gled Super Marios okända brorsa Fabio in i sin kolsvarta overall och i släptåg hade han en tolk som kunde engelska. ❤️  

Fabio dök in i motorrummet, knackade lite här och där, fotade av chassinumret och sa sedan ”domani mattina alle nove”. Både jag och Majk fattade att vi skulle komma till honom imorgonbitti klockan nio. Adress skrevs upp, jag blev kyssbenägen igen men valde istället att gå ner till havet och svalka mig. 

Vi har haft en superskön eftermiddag nere vid stranden. Under siestan (14-16) var det nästan bara jag och Majk där. Vi solade och badade nakna (det är så vansinnigt skönt), solade och svalde saltvatten och solade och flöt på rygg innan vi återvände upp till campingen för en riktig snarkande siesta. 

Nu har jag, som vanligt fått stryk i tärning, och därför blivit tvungen att ställa mig i det 33 gradiga köket för att förbereda kvällens middag. Efter det ska vi gå till baren och heja fram Sverige om vi minns hur de blågula ser ut  (vi blev presenterade som hollandeser idag). 😜

29/6 2021

Kommentera gärna, tack!