På en sekund minns jag värmen i havet i Ligurien,
Övrigt

Minnen

Jag har redan förklarat att vi bloggar för att på ett lätt och överskådligt sätt samla på reseminnen. Att då och då titta tillbaks ger mig kraft att leva i nuet och se framåt. Minnen kan bland annat vara dofter, ljud och smaker men för mig är minnen framförallt sådant jag kan se. De där fula Ulrica Hydman Vallien-glasen jag fick i julklapp av en gammal chef, flaskan med nu odrickbar chokladlikör inköpt i San Marino, sagoboken om hur mycket ett barn är älskat som jag läste för mina barn då de var små och som nu åter står i bokhyllan att läsas för vårt barnbarn. Minnen som för ett kort, kort ögonblick påminner mig om hur mycket jag har upplevt, hur rik jag är, hur fantastiskt det är att vara människa. Även om minnen även kan vara svåra är de ändå en del av mig och det som gör att jag rör mig framåt.

Med det sagt tipsar jag om fina kylskåpsmagneter. Hos Ica gick det snabbt och smidigt att ladda upp de bilder jag vill ha på vårt kylskåp och de levererades sedan blixtsnabbt. Ett mysigt sätt att förena nytta med nöje.

I husbilen är kylskåpet inte magnetiskt OCH kylskåpsbilderna är tillrättalagda, så ser inte vår kyl ut till vardags. 😂

2 kommentarer

 • boihusbil

  Vilket bra tips om en har ett magnetiskt kylskåp 😀 Har varit på väg att köpa magneter med lite olika motiv att ha på kylen, men varje gång insett att det ju inte går att ha i vårt hem. Trevlig helg!

  • Eva

   Ja, lite trist är det att kylskåpen inte är magnetiska (det är nog därför vi började samla på pins istället), men ändå tur, antar jag. Det är så litet i husbilen att jag gissar att det hade upplevts rörigt med massa grejer på kylskåpsdörren. Kylen i hemmaköket sväljer ganska mycket mer. 😄
   //Eva

Kommentera gärna, tack!