Sverige,  Västergötland

Åråshult´s camping, Gullspång

Fina, fina vänner. Tack för en fantastisk helg!

Varje år, till Kristihimmelfärd och i kräfttider, är vi ett stort gäng som ses på olika platser i landet. Årets kräftskiva arrangerades på den mycket speciella campingen Åråshult i Gullspång.

Jag och Majk rullade in vid 19:30 på fredagskvällen. Även om vi var näst sist av de 17 ekipagen till träffen fick vi en fin tomt med grillplats, vattendrag och grönska. Efter kramkalas slängde vi i oss några hamburgare innan vi gick till den, för helgen, iordningställda danslogen. Några timmar efter midnatt var det äntligen dags att krypa ner i husbilens sköna säng.

Lördagen började segt. Låååååångfrukost och mycket snack gjorde att jag fick kasta på mig skor samtidigt som jag borstade tänderna och satte upp håret, för då klockan slog 11:30 var det uppställning för femkamp. Efter en hysterisk roddkamp (Majk plurrade), en glasklar cykeltur (jag och Pia fick tröstpris) och bowling med klot för anorektiker var det åter dags för mat. Vi grillade ihop med Pia & Stefan och hann precis äta klart när nästa gren till femkampen klämtades in – tipspromenad. Sista grenen i femkampen var senare en music quiz (jag och Mattias krossade de andra) och sedan var det fullt ös på dansgolvet till den inhyrda trubaduren.

Då lördagen blev senare än fredagen fick söndagens hemresa vänta. Vädret var, likt då vi besökte Åråshult tidigt i våras, soligt och skönt och vi blev sittande och prata till långt in på eftermiddagen.

Då vi har besökt Åråshult vid flera tillfällen blev det inte av att jag fotograferade så mycket. Håll till godo!
1/9-3/9 2017

Kommentera gärna, tack!