Södermanland,  Ställplats

Campa på hemmaplan

Vi har varit ute med husbilen varenda helg sedan vi köpte den. Även denna helg skulle vi övernatta i husbilen, dock bara i Eskilstuna då vi hade lovat barnen att ha fredagsmys med tacobuffé på fredagen samt att Majk skulle arbeta både lördag och söndag.

När Majk kom hem från jobbet på lördagseftermiddagen åkte vi direkt ut till Torshälla och spanade in ställplatsen i hamnen. Den låg okej men var helt tom (och ganska dyr). Den lockade inte alls. Efter en rejäl middag på Hamburgerbruket åkte vi istället ut till Sundbyholm och ställplatsen i den hamnen. Här var det fullt av husbilar. Så fullt att vi fick ställa oss bortom grusplanen som utgör själva ställplatsen. Det gjorde oss inget att vi saknade el, vi hade den finaste platsen, tyckte vi. Platsen var väl värd de 200:- vi fick betala.

Vi promenerade i omgivningarna och tycker att det är synd att man inte kan parkera lite längre ut då det verkligen är superfint i Sundbyholm.

Dagen efter följde jag med till Majks jobb. Medan han arbetade njöt jag av egentid i husbilen (vilket jag inte får nog av). En kortkort helg men i husbilens tecken.

24/9-25/9 2016

Kommentera gärna, tack!