Så fina emaljmuggar
Bits & Bobs

Boar

Ni som känner mig vet att jag har svårt för plastglas och papptallrikar. Bubbel måste drickas i vackra champagneglas och en saftig biff gör sig bäst på en porslinstallrik, men…jag har förstått att jag någonstans måste kompromissa när vi nu har gått från ”oj, jag vet inte vad jag ska ha i alla skåp” till ”skåp, finns det?”  

Givetvis går det att ha glas och porslin även i en van så det kommer vi fortsätta ha, men i mindre mängd. Det är bara jag och Majk som kommer bo i bilen, alltså behöver jag inte ha med extraglas till barnen som tar ett nytt glas vid varje nytt törsttillfälle. Jag kommer inte heller behöva olika uppläggningsfat och karotter då uppläggningsytorna kommer vara få och bordsytan liten. Framöver kommer mat gå direkt från grillen till tallriken eller från kastrullen till tallriken. 

Jag hugger inte antal och sorter i sten förrän skåpen finns på plats men jag gissar att det kommer handla om endast en var av allt och skulle vi få gäster (även om det är trångt inne är ute oändligt) gissar jag att de finner sig i att äta på omaka tallrikar eller helt enkelt ta med eget porslin. 

Så, när jag nu skriver om att dra ner på kökstillbehören rimmar det kanske lite illa att jag har köpt nya muggar? Men, jag ursäktar mig med att är det något som verkligen ingår i en van så är det emaljmuggar, fråga vilken vanlife:are som helst. Och dessa muggar gick helt enkelt inte att motstå. Vansinnigt fina! ❤️

Muggarna kostade $55:97 USD + att de fastnade i tullen och kostade strax över hundringen extra, men så värda priset (emalj är rätt dyrt).Beställda 13 februari, levererade 12 mars. Inköpta hos gossby.com

2 kommentarer

Kommentera gärna, tack!