Fricamping,  Södermanland,  Ställplats

Westerqwarn

Den här helgen var vi bjudna på 40-årsfest. Då festlokalen ligger långt ut på landet och vi inte visste när vi ville åka hem hade vi bestämt att ta med husbilen till festen. Men även om vi skulle få sova i husbilen även denna helg kändes en natt inte tillräckligt. Vi kontaktade våra vänner, Pia och Stefan, och hörde om de ville åka till Westerqwarn, äta filébuffé och sova på ställplatsen tillsammans med oss. Det ville de så klart.

Westerqwarn har ett rätt välrenommerat julbord men denna buffé var långt ifrån bra. Trist och rätt dyr. Att de tog 150:- för att övernatta utan el på deras stora gräsmatta, trots att man la rätt många hundra på maten, kändes snålt. Ställplatsen ligger dock riktigt fint och det finns gott om platser om man inte behöver el.

På vägen hem svängde vi ner vid Strömsholms slott. Där kan jag tänka mig att man kan övernatta på fler platser. Superfin miljö. Vi tog även en titt på den lilla ställplatsen vid Borgåsund, men den tände vi inte alls på trots att den låg precis intill Mälaren.

När vi kom hem duschade vi bara och stuvade sedan in hundar och ungar i husbilen och åkte på fest. Vår första natt i husbilen tillsammans med hela familjen avlöpte utan bekymmer, möjligen för att jag och Majk inte kom i säng förrän halv sex på morgonen efter en mycket lyckad fest.

19/8-21/8 2016

Kommentera gärna, tack!