Husbilssnack

Överflytt

Fattar ni hur mycket en Hacienda rymmer? Idag har vårt liv som husvagnsägare nått vägs ände. Vi har, efter moget (nåja), övervägande valt att byta in vår husvagn mot en husbil. Då barnen inte längre är intresserade av att följa med och vi med det, till stor del, har tappat intresset att bo på campingplatser tror vi att detta är ett steg i rätt riktning, för oss.

Nu håller jag på och tömmer vår vagn. Jag väger minsta lilla gaffel i skålen ja eller nej, bra eller anus, används eller är bara bra att ha om om kommer på besök…..och just de där ”äh, vi har både skåp och lastvikt-grejerna” måste nu stuvas in i huset, garaget eller soptunnan. Fattar ni hur mycket en Hacienda rymmer? Jag har plockat bort brödrosten, Omnian, badringar, ljuslyktor, solkrämer, extrakuddar, kubbspel, tillbringare, handdukslager, konservburkar, jadda jadda jadda…..jag har till och med plockat bort Moster Majs kandelaber (sorry, Krister hon åkte på tippen, hennes liv har varit långt och gott men nu är det över).

Imorgon ska jag pressa skåpen fulla i den lilla, söta husbilen vi har köpt. Ni fattar hur lite en Travelmaster rymmer? Sen börjar en ny tid för oss, och även om det är med ett sting i hjärtat vi lämnar vår underbara husvagn tror jag ändå att det är dags nu. Vi är redo!

Kommentera gärna, tack!