Not Freddie Mercury
Ställplats,  Västmanland

Traditionsenligt…

…hade vi bokat in en helg för julmat och show tillsammans med Pia & Stefan. Vi hittade dock ingen rolig kombo i år utan köpte bara biljetter till en konsert med ”Queenie”, ett tjeckiskt band som reser Europa runt med Queens fantastiska musik. 

Redan på fredagen körde vi till Västerås. Vi hade bestämt att träffas på ställplatsen i hamnen. Då det inte går att boka fanns en liten oro att ställplatsen skulle vara full. Det finns få vinteröppna ställplatser och just Västerås ställplats är ökänd för att alltid vara full. Den oron var dock obefogad då det fanns gott om platser lediga under hela helgen. Vi är nog, trots allt, rätt få husbilsåkare som campar året runt. Trist men också skönt. Pia swishade de 200:-/natt det kostade och sedan grillade vi korv tillsammans innan vi satte oss och njöt av varandras sällskap inne hos oss. 

På lördagen tänkte jag gå in till Västerås och julshoppa lite, men timmarna gick och det var mycket mysigare att sitta i soffan och glo på repriser på tv:n, dricka vin och skratta inne hos Pia & Stefan samt ställa iordning ett knytkalas-julbord. När vi hade ätit oss proppmätta på sill, skinka och köttbullar var det dags att promenera bort till Västerås konserthus. Där fick vi en par timmar lång konsert med det bästa ur Queens musikskatt. Queenie, ett riktigt bra coverband som hade hårdpluggat Freddie Mercurys alla manér. 👍🏻

På söndagen tömde vi plånboken i Erikslunds köpcentrum innan vi körde hemåt sen eftermiddag. Förutom en värkande hand (jag klappade sönder en blodådra i handflatan) hade vi haft en störtskön helg, nästan på hemmaplan. 

29/11-1/12 2019

Kommentera gärna, tack!